Feest! – Panna cotta met gezouten karamel
Het feestmaal eindigen doen wij dit jaar met deze topper: panna cotta met gezouten karamel, afgetopt met bosbessen en popcorn.
Het feestmaal eindigen doen wij dit jaar met deze topper: panna cotta met gezouten karamel, afgetopt met bosbessen en popcorn.
Deze lekkere gele paprikasoep krijgt een originele toets door de combinatie met de saffraan, een must try!
Watermeloen met feta en basilicum, een speciale combinatie van ingrediënten? Dat vind ik er ook van! Maar laat je hierdoor niet afschrikken, samen vormen ze een heerlijk geheel!
Deze Iced coffee; ‘long black over ice’ is een verrassende combinatie van koffie en bruiswater. Heerlijk verfrissend op een zonnige dag.
Een verrassende saté met zoute halloumi en zoete watermeloen. Bovendien geef ik je enkele tips om veilig te BBQ’en bij warm weer!
Meloenconfituur met basicilum, dat zijn stiekem gewoon seizoensvruchten gemengd met kruiden uit de tuin en suiker. Lekker en niet té zoet!
American pancakes zoals het hoort: Fluffy, zacht, extra dik en héél yummie! Worden deze pancakes je nieuwe favoriete ontbijt?
Over een verfrissend dessertje gesproken, deze gemarineerde aardbeien smaken extra lekker op zonovergoten dagen!
Het kan haast niet eenvoudiger dan deze heerlijke Pasta met tomaat & mozzarelladressing. Daarom, en ook gewoon omdat de smaken zo heerlijk zomerd zijn, is dit cookamealtje perfect om te serveren op een lente- of zomeravond!
Een soep met een lentegroente (ook al eten we ze het ganse jaar door lekker uit de diepvriezer) en een stralende kleur die we eigenlijk ook heel vaak eten in de winter.