Deze lente salade met crispy fish fingers is alles wat je nodig hebt op een zonovergoten dag. Offfff alles wat je nodig hebt om op een
regenachtige dag de zon in huis te halen natuurlijk… up to you!
Over foodtruck & Jean sur Mer
We kunnen al een bijna deze ganse #blijfinuwkort-periode genieten van heerlijke zonovergoten dagen. En geef toe, dat doet meer dan goed. Voor mij is het alvast letterlijk en figuurlijk een lichtpuntje in deze gekke tijden. Anderzijds doet zo’n weer ook nog meer wegdromen van gezellige bbq’s met vrienden, ijsjes op het strand en rustig kuieren op een foodtruckfestival.
Wanneer ik aan food trucks denk dan denk ik direct aan Jean Sur Mer. Het concept (want het is eigenlijk veel meer dan een foodtruck) van Jan Kegels, een op en top ondernemer met een hart voor onze Noordzee en al het lekkers dat daar in te vinden is. En nu hij met al dat lekkers niet naar festivals en feesten kan komen gooit hij het over de delivery-boeg. Een heel lekker initiatief dat ik heel graag even in de kijker zet!
In samenwerking met Quisquater Delivery kan je verse vis én de (diepgevroren) lekkernijen van Jean Sur Mer dus gewoon aan je voordeur laten leveren. Mijn diepvries is sinds vorige week gevuld met garnaalkroketten (Ohhhh wat zijn die goed!), kibbeling en lekkerbek en crispy fish fingers. Past perfect bij de pot verse tartaarsaus die ik er ook nog bij bestelde. Het volledige delivery-menu kan je hier terugvinden.
Wel en zo een krokant visje past helemaal perfect bij een lente-salade, niet toevallig de enige echte lentesalade met crispy Fish fingers.
Lente salade met crispy fish fingers
16 crispy fish fingers *
- Was de courgette en zij in dunne plakjes of linten
Tip: Gebruik hiervoor een mandoline - Bereid de crispy fish fingers zoals aangegeven op de verpakking
- Doe de courgette plakjes met de erwten en de gemengde salade in een grote slakom
- Meng de ingrediënten voor de dressing
- Voeg de dressing toe aan de salade
Tip: Doe dit slechts enkele minuten voor je de salade gaat serveren zodat de salade lekker krokant blijft! - Verdeel de hummus over 4 borden als basis van je gerecht
- Schep de salade er bovenop
- Schik telkens 4 crispy fish fingers op elke salade
- Werk af met een beetje grof zout en een draai peper van de molen
Smakelijk en ik zou zeggen:
“Laat de zon in je… bord!”.
x
Amylia
Test je dit lekkere gerecht
of een ander cookamealtje uit?
Laat het mij weten via #cookameal,
@cookameal  of amylia@cookameal.be.Â
Je doet mij er héél veel plezier mee!