Kippenballetjes met bloemkoolcouscous en yoghurtdressing
Kippenballetjes met bloemkoolcouscous en yoghurtdressing – Een recept van Dahny Ros dat ik leerde kennen op Spoonilicious. Meer weten? Lees snel verder! #lekkervanbijons
Kippenballetjes met bloemkoolcouscous en yoghurtdressing – Een recept van Dahny Ros dat ik leerde kennen op Spoonilicious. Meer weten? Lees snel verder! #lekkervanbijons
Scampi diabolique – Heerlijke pikante scampi + Enkele weetjes over pikant eten en wat je kan doen als ‘je mond in brand staat’
perges ร la Flamande – Een heerlijke klassieker met het witte goud: de enige echte Belgische asperges.
Egg Muffins – Een (k)ei-lekker eenvoudig gerechtje om van je volgende brunch (of lunchbox) een echt feest te maken.
Courgetti salade met pindadressing – Een frisse salade met noedels van courgette (aka courgetti) en een lekkere dressing!
Smoothie met bloedappelsien en banaan & hoe je er voor kan zorgen dat je na een ontbijtsmoothie niet meteen weer honger hebt!
Broccolisoep met pistache – De origineelste (en misschien ook lekkerste) broccolisoep die je ooit proefde!
Krokante botten voor bฤณ je heerlฤณk kopje pompoensoep? Op Halloween kan het allemaal! Griezelen Halloween is dรฉ tฤณd om eens goed te griezelen! Daarnaast zฤณn het ook hoogdagen voor pompoenen. En de lekkerste pompoenen… Die koop je toch rechtstreeks bฤณ de boer!?Boerenbond en Landelijke gilden stuurden mij op pad, en ik kwam terecht in de…
#lekkervanbijons We zijn allemaal dol op asperges ร la flamande, romige aspergesoep en asperges met zalm. Klassiekers. Maar wat als je eens zin hebt in iets anders? Ik vroeg raad aan de volgers van #lekkervanbijons. Ik nam de afgelopen week hun instagramfeed over en leerde zo niet alleen hun leuke fans maar dus ook heel…
Aangezien ik dringend nood heb aan vitamientjes kocht ik een hele lading fruit. Goed voor smoothies, sapjes, voor ’s ochtends bij de yoghurt, als tussendoortje,… heel veel vitamientjes dus! In mijn fruitmand liggen onder andere een aantal pompelmoezen. YUMMIE! Ben je ook zo gek op pompelmoes? En heb je ooit al een gegrilde pompelmoes getest?…