“De liefde van de man gaat door de maag”, en zo begon ook mijn liefde voor koken. De man van je dromen… Die moet goed eten, toch? Ondertussen mag ik de man van mijn dromen ook mijn echtgenoot noemen en werden we in september 2020 een echt gezinnetje met de komst van ons zonnetje Lucie. We genieten nu met zijn drietjes van uitgebreid tafelen en ontvangen met veel plezier regelmatig “komen-eters” bij ons thuis. Met mijn blog wil ik dan ook iedereen inspireren om achter de kookpotten te kruipen. Een lekkere maaltijd op tafel toveren of je gasten verrassen; het is makkelijker dan je denkt!

Mijn blog is een combinatie van heerlijke cookamealtjes , w/eetjes en tips, lekkere adresjes en zoete reisjes. Ik ben geen geschoolde kok, noch een uitzonderlijk culinair talent. Een leergierige hobbykok en een enthousiaste gastvrouw, dat wel. Het is net dat enthousiasme voor koken, dat ik aan jou wil doorgeven.

Koken zoals ik dat het liefste doe, is koken zonder al te veel poespas. Simpele kost met een verrassende twist. Proeven van seizoensgebonden ingrediënten, soms lekker van bij ons en dan weer exotisch, die samen een lekkere maaltijd vormen.

En genieten… genieten van heerlijke geuren en smaken. Van gezondigen, een levensstijl waar gezond eten en zonder schuldgevoel een tweede stukje taart opscheppen perfect samen gaan. Genieten van huisgemaakt, want dat smaakt toch altijd nét dat tikkeltje beter. En genieten van samen rond de tafel zitten, van samen eten. Want lekker, vers en huisbereid eten smaakt het best als je het kan delen met familie en vrienden.

Liefs

Amylia aka Cookameal