Lamskroontje met harissa en pistache

De wet van Murphy Heel geregeld word ik uitgenodigd voor persvoorstellingen, events en diners. Van klassieke lezingen naar diners tot ongelooflijk originele en verrassende events. Maar af en toe loopt het ook wel eens mis. Het event van “Scotch beef and lamb”Β klonk als muziek in de oren. Een cursus foodfotografie in Antwerpen met een tiental…

Onweerstaanbare brownies

Zet een lekker chocoladedessert op tafel en vrienden, familie en zelfs onbekenden genieten samen. Chocolade bezorgt je heerlijke herinneringen. Denk even na, elke familie heeft wel zo’n dessert waar jong en oud verlekkerd op is. Een chocoladerecept dat we aan elkaar doorgeven en ons onvergetelijke momenten bezorgt. Een recept dat ik met plezier aan jullie…

Rosbief met rozemarijn en look

Food is memories Een heerlijke rosbief, perfect saignant gebakken met een lekkere saus en smakelijke bijgerechten staat voor mij gelijk aan een instant happy-gevoel. Leuk toch, als je herinneringen hebt aan bepaalde gerechten! (Benieuwd naar die van jullie!) Zo herinner ik me nog een van de eerste avondjes dat we bij mijn schoonzus en haar…

Picanha bereiden

Picanha Echte lievelingskost heb ik niet, er is ook weinig dat ik niet graag eet. (Dat heeft zo zijn voor- en nadelen, ahum.) Een goed stukje vlees bijvoorbeeld, saignant gebakken natuurlijk, daar kan je mij altijd mee plezieren. Dat moeten ze bij ‘Scotch beef & lamb‘ geweten hebben! Deze importeur van Schots vlees bezorgde mij…

Tatjespap uit Oostende

West-Vlaamse lekkernij Lokale gerechtjes proeven op vakantie, heerlijk toch? Wel, ook op een vakantie dicht bij huis kan het! Mijn favoriete bestemming dicht bij huis? De zee! De frisse zeelucht, het strand, de verse vis,… We gingen dit keer op verkenning in Oostende. Een echte stad, die nog veel meer te bieden heeft dan zee,…