Preisoep met rijstmelk

Iedereen kan soep maken! Het is eigenlijk altijd hetzelfde. Groenten aanstoven, bouillon erbij, laten sudderen , kruiden en eventueel mixen. Soep maken is dus ontzettend makkelijk en best wel snel. Maar dat zijn niet de enige voordelen van soep, let’s have a look! test Met soep kan je oneindig variΓ«ren Soep is perfect om restjes…

Lamskroontje met harissa en pistache

De wet van Murphy Heel geregeld word ik uitgenodigd voor persvoorstellingen, events en diners. Van klassieke lezingen naar diners tot ongelooflijk originele en verrassende events. Maar af en toe loopt het ook wel eens mis. Het event van “Scotch beef and lamb”Β klonk als muziek in de oren. Een cursus foodfotografie in Antwerpen met een tiental…

Onweerstaanbare brownies

Zet een lekker chocoladedessert op tafel en vrienden, familie en zelfs onbekenden genieten samen. Chocolade bezorgt je heerlijke herinneringen. Denk even na, elke familie heeft wel zo’n dessert waar jong en oud verlekkerd op is. Een chocoladerecept dat we aan elkaar doorgeven en ons onvergetelijke momenten bezorgt. Een recept dat ik met plezier aan jullie…

Rosbief met rozemarijn en look

Food is memories Een heerlijke rosbief, perfect saignant gebakken met een lekkere saus en smakelijke bijgerechten staat voor mij gelijk aan een instant happy-gevoel. Leuk toch, als je herinneringen hebt aan bepaalde gerechten! (Benieuwd naar die van jullie!) Zo herinner ik me nog een van de eerste avondjes dat we bij mijn schoonzus en haar…