Kleine waarschuwing: kiezen zal niet eenvoudig worden! Maar hé, genoeg redenen om het ganse jaar door te feesten, dinertjes te plannen én dessert te maken denk ik dan!
Panna cotta met gezouten karamel
Eenvoudig maar oh zo lekker… Tip: Serveer deze panna cotta met gezouten karamel in speciale glazen voor een extra wauw-effect! Klik hier voor het recept.
Witte chocoladebavarois met avocaatsaus
Dit heerlijke dessert is al jaren een favoriet in huis. Ik maak het geregeld klaar, voor onszelf en voor bezoek. Iedereen is er gek op. Superzachte zoete mousse van witte chocolade met een sausje van advocaat… MMMMMmmmm alsof “er een engeltje op je tong piest”! Receptje staat hierzo!
Mini pavlova met lemon curd en vanilleroom
Dit mooie dessert heeft het allemaal: verschillende structuren, een balans van zoete en zure smaken en dat afgetopt met fruit… genieten! Bovendien maak je deze eenvoudige bereiding zo goed als helemaal op voorhand. Meer weten? Klik hier!
Frambozenmousse
Een dessertje dat hier nog vaak op tafel zal staan. Deze frambozenmousse is lekker, eenvoudig en serveert leuk. What more do you need? Klik hier voor het recept.
Rudolf taart
Rudolf-taart? dat zijn twee luchtige lagen cake, gevuld met chocolade botercrème en afgewerkt met een chocoladegewei! Om het helemaal af te maken kreeg Rudolf ook een neus en oogjes van marsepein. De perfecte afsluiter voor een heerlijk kerstdiner of om samen van te smullen terwijl de cadeautjes worden uitgepakt. Wil je al meteen aan de slag? Klik dan snel hier!
Hopelijk mag een van deze heerlijke cookamealtjes
de kers op de taart van jouw feest zijn!
Amylia
Maak je een van deze Feest!-gerechten
of een ander cookamealtje klaar?
Laat het mij dan zeker weten
via #cookameal, @cookameal
of amylia@cookameal.be.
Je doet mij er héél veel plezier mee!