Pastitsio – Griekse pastaschotel
Pastitsio – Een hartverwarmende Griekse pastaschotel opgebouwd uit laagjes pasta, kruidige gehaktsaus en bechamelsaus.
Pastitsio – Een hartverwarmende Griekse pastaschotel opgebouwd uit laagjes pasta, kruidige gehaktsaus en bechamelsaus.
Huisgemaakte garnaalkroketten, geserveerd met een glaasje Bordeaux – Een van dÊ lievelingsgerechten van mijn man, deze lekkernij kon dus niet ontbreken op de blog!
Melocakes, iedereen kent ze. Een heerlijke verwenning voor jong en oud… en toch denk ik dat er weinig mensen zijn die ze al eens zelf maakten. Het is nochtans eenvoudig en leuk! Lucie en chocola-la-la Lucie zag me met deze schotel melocakes de keuken uitlopen… en dat handje was niet meer te vermijden. That kid…
Conchiglioni ripieni al forno – gevulde pastaschelpen uit de oven met een heerlijke gehaktbereiding. Dit is echt genieten!
Pulled lam klaarmaken vraagt weinig werk, maar wel wat geduld… maar geloof mij, je geduld zal beloond worden achteraf. Zo zo lekker dit!
At jij ooit al eens kanelbullar oftewel kaneelbroodjes? Deze lekkernij maakt hier een opmars, maar is immens populair in Zweden. One to try!
Deze appel crumble taart is volgens mijn buurvrouw de allerlekkerste die ze ooit had. Benieuwd wat jij er van zal vinden!
Dit stoofpotje met kip en paprika is na 7 (!!) jaar nog steeds ÊÊn van de meest gemaakte recepten van de blog. Terecht? There is only one way to find out!
Croquetas de gamba: Heerlijke kroketjes met gamba’s of scampi, zalig om als tapa (of voorgerecht) te serveren op een zonovergoten terras.
Worteltaart – Iedereen kent deze taart wel van het mopje met het konijn. Maar heb je al eens een stukje geproefd van deze lekkernij?