Frietjestaart
Frietjestaart – Deze taart met frietjes (of zijn het appeltjes?) is niet alleen superlekker, maar ook een gegarandeerde blikvanger op tafel!
Frietjestaart – Deze taart met frietjes (of zijn het appeltjes?) is niet alleen superlekker, maar ook een gegarandeerde blikvanger op tafel!
Traag gegaard rundvlees met kersen – Dit feestelijke retro hoofdgerecht combineert traag gegaard rundvlees met de zoete touch van kersen.
Appel-kaneelrolletjes, een heerlijk zoete traktatie die de zalige geuren van de herfst in huis haalt!
Panna cotta met pistache – Een heerlijke variatie op een klassiek Italiaans dessert dat Γ©cht iedereen kan klaarmaken!
Een lekkere luchtige cake met Griekse yoghurt en blauwe bessen die iedereen kan klaarmaken!
Goulash van everzwijn – Ook wild van wild? Gecombineerd met kroketjes en gegrilde groenten is deze goulash alvast ideaal voor je kerstmenu!
Pastitsio – Een hartverwarmende Griekse pastaschotel opgebouwd uit laagjes pasta, kruidige gehaktsaus en bechamelsaus.
Huisgemaakte garnaalkroketten, geserveerd met een glaasje Bordeaux – Een van dΓ© lievelingsgerechten van mijn man, deze lekkernij kon dus niet ontbreken op de blog!
Melocakes, iedereen kent ze. Een heerlijke verwenning voor jong en oud… en toch denk ik dat er weinig mensen zijn die ze al eens zelf maakten. Het is nochtans eenvoudig en leuk! Lucie en chocola-la-la Lucie zag me met deze schotel melocakes de keuken uitlopen… en dat handje was niet meer te vermijden. That kid…
Conchiglioni ripieni al forno – gevulde pastaschelpen uit de oven met een heerlijke gehaktbereiding. Dit is echt genieten!