Tip: We dineren tijdens de feestdagen graag lang en uitgebreid. Hou het voorgerecht dus licht en serveer geen al te grote porties. Er volgt namelijk nog héél veel lekkers!
Homemade ravioli met kreeft
Verse ravioli met kreeft vraagt een beetje tijd en liefde… Maar smaakt oh zo heerlijk. Zo heerlijk dat mijn man steevast vraagt (de dag nadat we er gegeten hebben): “Wanneer maak je nog eens ravioli schat?” Klik hier voor het recept.
Pompoenrisotto met krokante ham
Pompoenrisotto met krokante ham of met fetakaas voor de vegetariërs. Een heerlijk receptje dat je hier kan vinden.
Carpaccio van peer, rode biet en peperkoekcroutons
Dit cookamealtje heeft als smaakmakers peer, rode biet, walnoot en geitenkaas. Een originele carpaccio met peer en rode biet met lekkers van bij ons! Voor de eenvoudige bereiding klik je hier.
Gele paprikasoep met saffraan
Deze lekkere gele paprikasoep krijgt een originele toets door de combinatie met de saffraan, een must try! Klik hier voor het recept.
Pasta met coquilles en oesterzwammen
Pasta met coquilles en oesterzwammen, eenvoudig feestelijk en oh zo lekker! Zelf maken? Klik dan hier!
Benieuwd naar jouw favoriet!
x
Amylia
Maak je een van deze Feest!-gerechten
of een ander cookamealtje klaar?
Laat het mij dan zeker weten
via #cookameal, @cookameal
of amylia@cookameal.be.
Je doet mij er héél veel plezier mee!