Pasta met mosselen en cannellini bonen
Pasta met mosselen en cannellini bonen – Een receptje rechhhhht uit Italië, met een bereiding die wel een beetje doet denken aan risotto!
Pasta met mosselen en cannellini bonen – Een receptje rechhhhht uit Italië, met een bereiding die wel een beetje doet denken aan risotto!
Het kan haast niet eenvoudiger dan deze heerlijke Pasta met tomaat & mozzarelladressing. Daarom, en ook gewoon omdat de smaken zo heerlijk zomerd zijn, is dit cookamealtje perfect om te serveren op een lente- of zomeravond!
Probeer deze heerlijke cannelloni uit Sorrento, een heerlijke opgerolde specialiteit met kaas, gerookte ham en tomaten uit italië.
Pasta Tagliata – Een recept voor genieters. Genieters van pasta, van een lekker stukje saignant gebakken vlees en van Italiaanse smaken.
Een pasta om MMMMMmmmm tegen te zeggen. En dat is dan ook precies wat ik zei na één hap. De combinatie van de courgette met pesto en mascarpone vormt een ideaal sausje voor de lekkere gehaktballetjes!
Zoals ik de vorige jaren ook al schreef vieren wij thuis geen Valentijn. Of mijn man dan geen romanticus is? Jawel hoor, gewoon niet (lees: absoluuuuuut niet) op commando. 14 februari is zo’n dag dat de media en vooral de winkels willen dat je romatisch doet en cadeautjes koopt en… Een ‘no go’ dus voor…
De Zondag Afgelopen zondag (3 september’17) was het zo ver. De Zondag, de gratis krant die je bij je favoriete bakker kan vinden, kreeg een nieuw katern én een lekkere rubriek ‘Zondagse Kost’. In die rubriek maar ik elke week de lievelingskost klaar van een lezer. (Hier lees je er alles over). Het was lezeres Hannah…
Sommige gerechtjes maak ik enkel klaar als de man van huis is. Deze ‘melanzane alla parmigiana’ bijvoorbeeld, daar kan ik hem absoluut niet mee plezieren. (zie: geen grote aubergine-fan) Zonde, want het was zoooooo lekker! Maar dus maakte ik dit heerlijke veggie gerechtje vorige week voor mezelf. En terwijl ik er enkele foto’s van op mijn…
Antwerpen Proeft Natuurlijk was ik superblij dat Elvea mij, na een leuke en spannende vuurdoop vorig jaar, nogmaals uitnodigde om voor hen een gerechtje klaar te maken op het podium van Antwerpen Proeft. Vorig jaar luidde de missie: maak een haalbaar gerechtje met onze gele tomaten. Het soepje van gele tomaten met zeebaars werd een…
Food brings people together Eerst en vooral: van bordjes als deze word ik blij. Wat je ziet is kleurrijk en smakelijk, wat je proeft is heerlijk! En wat je nog niet wist is dat het ook nog gezond is. Nee, niet calorieloos of geschikt voor een streng dieet. Maar wel ultra vers en met een…