Cannelloni uit Sorrento
Probeer deze heerlijke cannelloni uit Sorrento, een heerlijke opgerolde specialiteit met kaas, gerookte ham en tomaten uit italië.
Probeer deze heerlijke cannelloni uit Sorrento, een heerlijke opgerolde specialiteit met kaas, gerookte ham en tomaten uit italië.
Pasta Tagliata – Een recept voor genieters. Genieters van pasta, van een lekker stukje saignant gebakken vlees en van Italiaanse smaken.
Een pasta om MMMMMmmmm tegen te zeggen. En dat is dan ook precies wat ik zei na één hap. De combinatie van de courgette met pesto en mascarpone vormt een ideaal sausje voor de lekkere gehaktballetjes!
Zoals ik de vorige jaren ook al schreef vieren wij thuis geen Valentijn. Of mijn man dan geen romanticus is? Jawel hoor, gewoon niet (lees: absoluuuuuut niet) op commando. 14 februari is zo’n dag dat de media en vooral de winkels willen dat je romatisch doet en cadeautjes koopt en… Een ‘no go’ dus voor…
De Zondag Afgelopen zondag (3 september’17) was het zo ver. De Zondag, de gratis krant die je bij je favoriete bakker kan vinden, kreeg een nieuw katern én een lekkere rubriek ‘Zondagse Kost’. In die rubriek maar ik elke week de lievelingskost klaar van een lezer. (Hier lees je er alles over). Het was lezeres Hannah…
Sommige gerechtjes maak ik enkel klaar als de man van huis is. Deze ‘melanzane alla parmigiana’ bijvoorbeeld, daar kan ik hem absoluut niet mee plezieren. (zie: geen grote aubergine-fan) Zonde, want het was zoooooo lekker! Maar dus maakte ik dit heerlijke veggie gerechtje vorige week voor mezelf. En terwijl ik er enkele foto’s van op mijn…
Antwerpen Proeft Natuurlijk was ik superblij dat Elvea mij, na een leuke en spannende vuurdoop vorig jaar, nogmaals uitnodigde om voor hen een gerechtje klaar te maken op het podium van Antwerpen Proeft. Vorig jaar luidde de missie: maak een haalbaar gerechtje met onze gele tomaten. Het soepje van gele tomaten met zeebaars werd een…
Food brings people together Eerst en vooral: van bordjes als deze word ik blij. Wat je ziet is kleurrijk en smakelijk, wat je proeft is heerlijk! En wat je nog niet wist is dat het ook nog gezond is. Nee, niet calorieloos of geschikt voor een streng dieet. Maar wel ultra vers en met een…
Pasta, risotto & gnocchi Minstens een keer per week eten we pasta. Altijd verse? Nee hoor, meestal gewoon voorverpakte, gedroogde pasta. Ook lekker… Maar als ik verse pasta serveer is het toch altijd een beetje feest! Er gaat niets boven huisgemaakte pasta. Zo simpel, zo heerlijk en ook zo leuk om te bereiden! Ik kan er…
Oh wat was ik vandaag weer blij als ik na het werk m’n fiets kon opspringen richting huis. Want op tijd thuis van het werk wil zeggen: tijd om te koken! En na het kleine afwasje, dat ik gisteren even ‘vergeten’ was, kon ik er aan beginnen. En aangezien het receptje ook nog eens snel…