Feestmenu: Carpaccio van zalm

Dit gerecht maakt deel uit van de cookameal-feestmenu, speciaal voor jullie samengesteld met chef Jan. Een echte topchef die al ervaring opdeed in ’t Zilte,Oud Sluis en het Hof van Cleve. Ontdek hier de hele feestmenu!  En we gaan verder met onze feestmenu. Na de hapjes is het tijd om met z’n allen aan tafel te…

Tonijnkroketjes

We eten te weinig vis. Jammer, het is een smaakvol voedingsmiddel rijk aan gezonde eiwitten en vetstoffen. De perfecte afwisseling voor dat lekker stukje vlees dat we wel (in overvloed) eten. Onder het motto #yesicantuna ging ik aan de slag met tonijn uit blik. Want daar kan je heel wat meer dan tonijnsalade maken voor…

Taco’s met scampi

Girlsnight! Girlsnight! Girlsnight! Dat vraagt om een gezonde lekkere hap die snel klaar is! Oh deze taco’s met scampi zijn dan ook 200% geschikt voor een avond als deze! Op het terras, glaasje wijn inschenken en uit het vuistje smullen van een lekkere taco. En tetteren natuurlijk, veel tetteren! Met de hoeveelheden kan je een…