Pistachezout
150 g pistachenoten
50 g grof zeezout
-  Voeg de ingrediënten samen in de hakmolen van je mixer of je blender
(mijn blender heeft daar een speciaal knopje voor, top! ) - Hak alles tot een fijne zoutmengeling
- Bewaar het zout in een afgesloten glazen potje
Culicadeau:Â Koop een mooi glazen kruidenpotje en vul het met zelfgemaakt pistachezout. Voorzie het potje van een mooi label en je hebt een heel leuk/lekker zelfgemaakt cadeautje om familie en vrienden mee te verrassen!
Carpaccio van tomaat met pistachezout
Een origineel, vegetarisch voorgerecht voor 4 personen
4 tomaten
8 el olijfolie
2 el Pistachezout **
Zwarte peper van de molen
- Snij de tomaten zeer fijn
- Schik ze op een bord
- Overgiet ze met olijfolie
- Bestrooi net voor het serveren met het pistachezout en een draai peper van de molen
- Garneer eventueel met enkele blaadjes verse bladpeterselie
Hiermee heb ik al verschillende mensen blij gemaakt, nu is het jou beurt. Laat het smaken!