Ijskoffie
IJskoffie zit nog steeds in de lift. Niet minder dan 37% van de 30-minners drinkt wekelijks meer dan 3 ijskoffies. (Goed, ik behoor niet meer tot die doelgroep: wie van de 30-plussers drinkt er ook? haha!) Nespresso pikt deze zomer in op deze trend met een nieuwe smaak: de nieuwe Limited Edition Coconut Flavour over Ice
Eerlijk is eerlijk, ik ben meestal niet voor koffie met een smaakje er in. Nope, geef mij maar ’the real thing’. Maar deze bijzondere koffie met een vleugje kokos is de uitzondering die de regel bevestigt. Ik ben fan van het subtiele vleugje vakantie in mijn ijskoffie. #givememore
Update: Momenteel is deze limited edition al uitverkocht. Oh noooooooo, en mijn capsules zijn al bijna op. Ik hoooooop samen met jullie op een refill… Maar ondertussen kan je dit recept ook maken met een andere ice coffee capsule!Â
Kokos macchiato over ice
Per ijskoffie
5tal ijsblokjes
1 capsule Barista Creations Coconut Flavour Over Ice
10 ml saffraansiroop (bv van Monin)
Limoenschil
100 ml koude melk
Snuifje gedroogde kokosnoot
Recept:
- Maak koud melkschuim met je melkopschuimer
Heb je dit niet? Giet de koude melk in de shaker, sluit de shaker goed en schud krachtig. - Doe de ijsblokjes, 10 ml saffraansiroop en de limoenschil in een hoog glas
- Giet het koude melkschuim in het glas
- Maak een Barista Creations Coconut Flavour Over Ice-espresso (40 ml) en giet hem in het glas
- Werk af met een snuifje gedroogde kokosnoot
Check deze leuke video en ontdek hoe eenvoudig je deze ijskoffie op tafel tovert!
Dit bericht bekijken op Instagram
Nu al weer zin in!
x
Amylia
Test je dit lekkere gerecht
of een ander cookamealtje uit?
Laat het mij weten via #cookameal,
@cookameal  of amylia@cookameal.be.Â
Je doet mij er héél veel plezier mee!