Koffie meets banana
Geen tijd voor ontbijt, maar wel nood aan een lekkere opkikker? Of na de middag tijd voor een beetje cafeïne en een stukje fruit? Dan is deze banana frappe perfect de ideale oplossing: Lekker, fruitig, koffie én snel klaar. Het is niet veel meer dan een kopje koffie zetten en alle ingrediënten in de blender ‘zwieren’.
Banana frappe
Per persoon:
1 koffiecapsule
1 bevrozen banaan
1/3 kopje melk (ongeveer 75 ml)
1 tl vanillesuiker
- Stop een koffiecapsule in je koffiemachine en druk op de lungo-knop
- Laat de koffie koud worden
- Doe alle ingrediënten samen in je blender
- Blend tot een gladde frappe
ps: Jahaaaaa dat heb je goed gezien, ik proefde deze banana frappe als vieruurtje en at er een verse chocoladetruffel bij… oeps!
Het receptje kreeg ik een hele tijd geleden van L’OR Espresso samen met enkele doosjes van hun koffie-capsules.
Deze passen in je Nespresso koffiemachine en zijn verkrijgbaar in zowat alle supermarken.