Het is geen typische award, ik heb geen gouden koksmuts of grote geldprijs ontvangen. Het is een award die jonge bloggers in de kijker zet om hen aan te moedigen te blijven bloggen. Een hele eer dus! Nu ik de award heb gekregen mag ik hem ook doorgeven, en dat doe ik met plezier! Vorige week leerde ik een toffe foodie kennen die zeker eens in de spotlight mag staan. Comme Chez Steph, de award is helemaal voor jou!
Een klein ‘addertje’. Diegene die de award geeft mag 11 vragen stellen waarop de genomineerde dan moet antwoorden. Lees je mee?
Liebster Award vragenronde
Hoe ben je op het idee gekomen om een foodblog te beginnen en wat vind het leukste aan bloggen?
Het idee speelde al heel lang. Ik kook dagelijks en kreeg regelmatig de vraag naar recepten… Het leukste aan bloggen zijn de vele nieuwe ontdekkingen (ingrediënten, recepten, foodies) en de leuke reacties. Ik ben helemaal in de wolken wanneer ik een berichtje krijg van iemand die een Cookamealtje testte!
Hoe zou je je kookstijl omschrijven in 5 woorden
Goh, geen makkelijke vraag…
Huiselijk – Eigenzinnig – Creatief – Puur en euh… Lekker? 😉
Wat is jou favoriete recept dat op de blog staat?
Zonder twijfel verse pasta!
Wat doe je naast bloggen nog meer in het dagelijkse leven?
Alles behalve stilzitten!
Waar kom je vandaag en welke lekkernij of recept is typisch voor jou streek?
Antwerpen, een bruisende stad met heel veel lekkernijen! Denk bijvoorbeeld aan Antwerpse handjes, worstenbrood, filet d’anvers en Elexir d’Anvers.
Wat is je favoriete kookboek?
De Smaakbijbel – Niki Segnit
Wat eet je als je een dag mag zondigen?
Is er dan een dag dat dat niet mag?
Hoe zit je keuken eruit?
Compact. En na het koken af en toe stiekem wel wat rommelig…
Als geld geen issue zou zijn wat zou je dan willen aanschaffen voor in de keuken?
Wel geef mij dan maar Pacojet en een Kenwood Cooking Chef!
Heb je al een idee wat je gaat koken voor het kerstdiner?
Goh, al heel wat ideetjes maar een concrete menu heb ik nog niet. Het dessert zal er waarschijnlijk eentje met veel chocolade worden!
Wat moeten we nog meer over jou en je foodblog weten?
Cookameal zit nog maar in de startblokken dus ik hoop dat we samen nog heel veel lekkere dingen zullen kokkerellen!
Ziezo! En nu ga ik nog een beetje genieten van mijn Liebster Award!
Heb je zelf nog een vraag voor mij? Shoot! amylia@cookameal.be