Samen met Jan (Niet zo maar de eerste de beste… Hij deed al ervaring op in ’t Zilte, Oud Sluis en het Hof van Cleve!) ging ik aan de slag. Ik werd dus begeleid door een echte chef en ben dat ook fier dat ik jullie dankzij hem deze lekkere menu mag voorstellen. Laat je zeker niet afschrikken door de mooie presentatie… Jullie kunnen deze gerechten allemaal zelf ook maken! Alles stapje per stapje en met tips van de topchef!
Laat je ook niet afschrikken door de ‘sjieke’ ingrediënten. We maakten een 5gangen menu, inclusief drank, voor 4 personen voor ongeveer 100 euro in totaal! Hier toch ook een dankjewel aan Lidl voor het wederom schitterende Delicieux-gamma.
Genoeg gepraat… Hier is de Cookameal Feestmenu!
Trio van Hapjes
Chilikoekjes – avocado – zure room
Bellota ham – pistache – dadels – munt
Coquilles- zoete aardappel
♥
Carpaccio van zalm
♥
Kreeft – butternut – spinazie
♥
Hertenkalf – boschampignons – pastinaak
♥
Gepocheerde peer – chocolade – vanilleroomijs
Bedank Jan én Evelien voor de tijd, de gastvrijheid én om jullie speciaal uit te dossen in jullie feestkledij! Ik heb weer zo veel bijgeleerd en we hebben ontzettend genoten van de gezellige avond met jullie prachtige gezin!
5 Reacties