Ongelooflijk hoe ik als kleine blogger elke week de kans krijg om mijn gerechtjes met zo veel mensen (meer dan 2 miljoen lezers!) mag delen.
De start
Het begon allemaal met dit mailtje van de hoofdredacteur:
Hallo Amylia,
Wij zijn hier aan een nieuw project bezorg en ik denk dat ik een leuk voorstel heb voor je. Kunnen wij eens samen zitten? Ik las op Twitter dat je op vakantie vertrekt, maar wat mij betreft hoe vroeger hoe liever 😉
Groeten,
Bart
Na dit mailtje volgde een telefoongesprek, na dat telefoongesprek nog enkele mails en nadien een meeting ‘comme chez Cookameal’. Met taart, uiteraard. En misschien was het wel dat stukje Banoffee dat onze samenwerking over de streep trok!
Een jaar later…
Een jaar later ben ik nog steeds heel fier op de cookamealtjes in de krant. De combinatie met mijn full time job is soms wel lekker pittig… maar zeker en vast super leuk en interessant! Ik leerde in het afgelopen jaar ook heel veel bij. De receptjes bleven even simpel en smaakvol… Want zo heb ik het graag, en jullie thuis duidelijk ook. Maar de foto’s en styling maakten ondertussen toch een positieve evolutie. Al doende leert men, en ik ben van plan nog héél veel bij te leren.
Hou jullie dus klaar voor nog veel meer lekkers. Ik heb er zo zo veel zin in!
x
Amylia
Ps: Krijg je deze gratis krant niet in de brievenbus? Dan kan je hem ophalen op een van de verdeelpunten, of je leest gewoon de editie van jouw regio online!
Wat goed zeg! Gefeliciteerd met 1 jaar bestaat. Op naar volgende jaar
Je bent echt een topwijf en één van mijn grootste foodinspiraties 🙂
Moooh seg! Je doet me blozen hoor lieve Debby!
ik las je recept “hummus met witte bonen” in ‘De Week’ nr22. Bij de ingrediënten staat: 4 el SRIRACHA. Wat is dit, ken het niet. Graag antwoordje. Met dank.Lutgarde.
Hoi Lutgarde! wat leuk dat je mijn recept hebt gespot in Deze Week! Sriracha is in zowat elke supermarkt verkrijgbaar. Voor wie nog nooit van deze heerlijke pittige saus gehoord had citeer ik even Sergio Herman: “Sriracha is een van mijn grootste verslavingen. Het is een pittige saus gemaakt van chilipepers, azijn, knoflook, suiker en zout. Zij is vernoemd naar Si Racha, een kustplaats in Oost-Thailand waar de saus voor het eerst werd gemaakt. Ik eet Sriracha overal bij, zelfs op een boterham met kaas.” Ik heb het alvast altijd in huis, heerlijk in sauzen en dus ook in hummus!