Vorige week donderdag had ik een dagje verlof. Neenee, geen luilekker-dagje (want hoewel ik dat echt wel goed zou kunnen gebruiken ben ik echt héél héél slecht in niets doen). Ik ging naar de Food Expo in Gent, en dat deed ik natuurlijk niet zo maar!
Nationaal Foodservice Congres
Eerst en vooral was ik er uitgenodigd om te spreken op het Nationale Foodservice Congres om er te spreken over influencer marketing voor maar liefst 500 deelnemers uit de foodsector. Samen met Super-Shanice van Oona gaf ik meer informatie over ‘influencers’.
Wie zijn ze, hoe weet je of ze geschikt zijn voor je campagne en hoe werkt dat nu juist zo’n samenwerking? Hoe kan je dan als merk of horecaondernemer influencers inzetten om doelstellingen op het vlak van brand awareness, conversie, brand loyalty, etc. zo succesvol mogelijk te behalen…. En naast heel wat info gaven we enkele praktijkvoorbeelden over hoe je best wel best niet te werk gaat.
Heel erg spannend maar ook super leuk en interessant! Bovendien een hele eer om daar vandoor op het podium te mogen staan! Bedankt Foodservice Alliance en Venuez om aan mij te denken als keynote speaker!
De rundstartaar battle
Na dit spannende moment had ik ook even tijd om de Food Expo verder te ontdekken (Wow, wat was het daar groot!) en passeerde ik oa langs de stand van VLAM. Daar mocht ik niet alleen genieten van een heerlijke maaltijd van de foodtruck, maar kon ik ook een culinaire battle tussen drie Jong Keukengeweld-chefs bijwonen.
Kim Devisscher (Roots), Anthony Snoek (Volta) en Karel Van Oyen (Vinto) namen het tegen elkaar op. In de strijd voor de beste en origineelste rundstartaar. Met heerlijk Belgisch rundvlees, uiteraard! Dit waren hun creaties:
Welke is jouw favoriet?-
Niemand minder dan Piet Huysentruyt jureerde de wedstrijd en koos Karel Van Oyen als winnaar!
En alsof deze dag al niet leuk genoeg was had ik nadien ook de kans om even met Piet te praten. Hij gaf mij enkele tips voor wie zelf een heerlijke rundstartaar wil klaarmaken! Benieuwd? Ik geef je met plezier zijn tips door én we maken samen een lekkere klassieke rundstartaar met Belgisch rund in deze blogpost
x
Amylia
1 Reactie